Nieuws

2 oktober 2017 proeffeest in Lichtenvoorde

U kon ons vinden met een marktkraam op het feest met een proeverij van hutspot, hachee en goulash! Ook verkochten wij hier volop winterkost, zoals boerenkool, zuurkool, bakbloedworst, balkenbrij en spek!


Glutenvrij

Persbericht

We houden van zout, het haalt de smaak van veel gerechten op. Daarom beginnen we soms al te strooien voordat we het eten hebben geproefd. Slagerij Gebroeders Gosselink gebruikt bewust minder zout. Verantwoord zoutgebruik is een logische ontwikkeling. Te veel natrium kan bijdragen aan een verhoogde bloeddruk, met hart- en vaatziekten als mogelijk gevolg. Slagerij Gebroeders Gosselink gebruikt bij de bewerking van vlees en vleesspecialiteiten producten van Verstegen Pure. Eindproducten bevatten minimaal 20 procent minder zout!

Glutenvrij en hypoallergeen is lekkerder

Verantwoord en lekker gaan heel goed samen. In de kruiden- en marinadeseries van Pure gebruikt Verstegen 100% natuurlijke smaakversterkers. Dus zonder MSG (natriumglutaminaat), declarabele allergenen, fosfaten met minder zout. Aan Slagerij Gebroeders Gosselink de taak om uit de producten van Verstegen Pure de juiste selectie te maken om het vlees en vleesspecialiteiten de eigen unieke smaak te geven die het oorspronkelijk al heeft. Dat wordt elke dag genieten!

Barbecue-, steengrill- en gourmetspecialiteiten van Slagerij Gebroeders Gosselink zijn gekruid en/of gemarineerd verkrijgbaar met Verstegen Pure.