Vers vlees

Al het vlees is afkomstig uit Zieuwent van een boerderij. Het vlees is regionaal en heeft een eerlijke afkomst. Er is veel controle op het vlees en daarom is het van constante kwaliteit.

Rundvlees

Ons rundvlees komt uit de regio en is afkomstig van jonge runderen. Wij kunnen gerust zeggen dat ons rundvlees van topkwaliteit is. De runderen worden in eigen slachterij geslacht en daarna be- en verwerkt tot heerlijke producten.

  • Entrecote
  • Schenkel
  • Kogelbiefstuk
  • Riblappen
  • Braadvlees
  • Runderpoulet
  • Hacheevlees



Varkensvlees

Ons varkensvlees komt van jonge varkens uit de regio. De varkens worden door ons zelf geslacht en verwerkt tot heerlijke producten en specialiteiten.

  • Varkenshaas
  • Varkensfiletlapjes (gemarineerd of naturel)
  • Diverse soorten karbonades
  • Speklappen 



Kip

Ons kippenvlees komen uit de regio. Deze kippen zijn 100% Hollands. Ze groeien op in een ruime stal, met frisse lucht en een natuurlijk dag- en nachtritme. De hele dag krijgen de kippen vers water en granen van 100% plantaardige afkomst.

  • Drumstick
  • Hele kip
  • Kipfilet
  • Cordon bleu speciaal
  • Kipvinken



Lamsvlees

U kunt bij ons terecht voor een heerlijk stukje mals en zacht lamsvlees. Met de karakteristieke smaak geeft een stukje lamsvlees aan uw maaltijd een feestelijk tintje.

  • Lamsbout
  • Lamsfilet
  • Lamskotelet
  • Lamsschenkel
  • Lamshaasje
  • Lamsrack

Meer mogelijkheden in overleg.


Kalfsvlees

Bij ons kunt u terecht voor een lekker stukje kalfsvlees; superzacht. Door de structuur en samenstelling heeft ons kalfsvlees een korte bereidingstijd nodig.

  • Kalfsentrecote
  • Kalfsoester
  • Kalfsoester gevuld met kruidenkaas en tonijn
  • Kalfsschnitzel
  • Kalfsgehakt
  • Kalfsschenkel (ossebuco)
  • Kalfsbiefstukje


Worstmakerij

In onze worstmakerij worden dagelijks heerlijke specialiteiten bereid uit de beste ingrediënten.

  • Droge worst
  • Ambachtelijke schouderham
  • Kookworst (diverse soorten)
  • Gebraden gehakt
  • Leverworst
  • Rosbief
  • Fricandeau
  • Rookvlees
  • Naegelholt


Buitenlandse vleeswaren

  • Parmaham
  • Serranoham
  • Truffelsalami
  • Salami
  • Panchetta
  • Coppa di parma
  • Pain d'Ardenne
  • Mortadella


Ambachtelijke achterham

Uit eigen worstmakerij en zouterij komen onze ambachtelijke achterham, sappig en fijn gekruid. Onze achterham is een (h)eerlijke achterham is zonder onnodige toevoegingen.

Een achterham zoals u het gewend bent van vroeger. En dat proeft u!


​​​​​​​


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.