Winterbarbecue

Buiten zitten met een heater onder de veranda of overkapping, met een dikke sjaal om. Glaasje rode wijn of een winters speciaalbier erbij. Bij koude en winterse temperaturen is barbecuen minstens zo lekker als in de zomer. Het assortiment hoeft niet eens zo te verschillen... Maar als we u mogen adviseren, kies dan eens wat anders.

Heeft u een keramische of barbecue met deksel is een groot stuk vlees een echte aanrader. Door het langzaam te garen met een lekkere rub of marinade wordt het super mals! Vraag tips aan de slager, wij hebben alle kennis in huis en delen deze graag met u. Als u smult van een lekker stukje vlees, kunnen wij daar ook van genieten! 

Probeer een tomahawk steak, cote de boeuf of spare ribs. En combineer dat bijvoorbeeld met groente frietjes van pastinaak, zoete aardappel of geroosterde pompoen. De mogelijkheden zijn oneindig en naar ieders smaak aan te passen. Geef er uw winterse bbq draai aan!


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.